Het bestuur van stichting 4 en 5 mei Gouda nodigt alle inwoners van Gouda uit, jong en oud, om mee te lopen in de Stille Tocht. De tocht eindigt op de Markt voor de herdenkingsplechtigheid.

19:00 uurVerzamelen bij Leo Vroman beeld, Chocoladefabriek, Klein Amerika
19.05 uur Voorlezen strofe uit “Vrede” Leo Vroman, vertrek Stille Tocht
19.40 uur Aankomst op de Markt bij monument
Tijden bij benadering

Veteranen

De burgemeester en het bestuur van het 4 en 5 mei comité nodigen alle veteranen uit om op zaterdag 4 mei mee te lopen in de stille tocht voorafgaand aan de dodenherdenking op de Markt. De tocht start om 19.00 uur en de route loopt van de Chocoladefabriek langs enkele aansprekende plekken waaronder het Witte Anjerperk naar de Markt. Indien u mee wilt lopen, wordt het dragen van het militair uniform (DT) of het veteranenuniform op prijs gesteld.