Theater na de Dam, Goudse Schouwburg, 4 mei 21.00 uur

Voor de 2e keer komen de Goudse Schouwburg en het Jeugdtheaterhuis Gouda samen om een voorstelling te maken voor Theater Na de Dam. Een Nederlandse theatermanifestatie die jaarlijks plaatsvindt op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei. In verschillende theaters in Nederland worden meer dan tachtig theatervoorstellingen gelijktijdig opgevoerd die inhoudelijk betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog. De voorstelling is in de Kleine zaal van de Goudse Schouwburg en wordt mede mogelijk gemaakt door GoudApot en Stichting VSBfonds. 

Zie voor meer informatie en kaarten: website Goudse Schouwburg

Theater Na de Dam
Een muur van glas

De Goudse Schouwburg en Jeugdtheaterhuis Gouda
geven oorlogsverhalen een stem

Theater Na de Dam is een samenwerking tussen de Goudse Schouwburg en Jeugdtheaterhuis en wordt gesteund door het VSB Fonds en GoudApot.